Inici > projecte

projecte


Molt bé és un espai dedicat a la qualitat de vida, al benestar, la salut i el medi ambient. Aquesta nova temporada el programa centra cada capítol en un tema, prenent com a excusa un fet lligat a l’actualitat, es centra en un aspecte, un concepte que dóna unitat al programa, però també prou genèric per poder-hi encabir tots els continguts que en formen part.


Durant aquesta temporada podrem veure els següents espais:


Natura't

Reportatges d'uns 6 minuts sobre aspectes mediambientals,  d’entorn natural, aspectes socials i de territori.Savis

Cada setmana “la cadira de la saviesa” serà a un indret diferent que recollirà les reflexions, bé sigui d’un famós, bé d’un anònim que guardi relació amb el concepte central.


Ecodisseny

En aquest espai cada setmana es mostraran solucions per reutilitzar ecològicament objectes que tenim a casa i que no fem servir. Una nova mirada sobre l'ecologia i el disseny tractada, a més, de manera ficcionada, desenfadada i amb un punt d’humor.


Art de cuidar-se

Aquesta temporada l'art de cuidar-se deixa de banda les teràpies alternatives per centrar-se tan sols en aspectes de nutrició. C ada setmana el reportatge ens mostrarà les propietats, història, evolució i les possibilitats de diferents productes, fent especial incidència en els seus beneficis per a la nostra salut. Bons hàbits alimentaris lligats, com no podia ser d’altra manera, al concepte central del programa. A la web de l'art de cuidar-se, podreu recuperar tot l'històric de reportatges que s'han fet.


Sapere Aude

I per tancar el programa, 4 minuts per a la reflexió. A partir d’una sentència pronunciada per un pensador o filòsof, “Sapere Aude” ens convida a deixar-nos endur per les sensacions causades per un seguit de paraules i imatges teixides amb gran poètica. Un tancament musical i visual setmanal, que també ens convida a pensar, partint cada setmana d’una reflexió lligada al concepte central del programa.

Cerca avançada

Capítols

Capítol 44

LA VIDA

Aquesta setmana el Molt Bé s'acomiada de les pantalles. I ho farà mirant cap al futur, amb La Vida com a tema central. Serà, doncs, l'última cita amb el programa de benestar, qualitat de vida i entorn. Mirarem cap endavant en matèria de medi ambient, per conèixer quin...

Capítol 43

EL NADAL

Capítol 42

L'EXCEL·LÈNCIA

Capítol 41

LA SON

Capítol 40

EL MAR


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl